Word Lid!

Gewoon Lidmaatschap:

Hiermee wordt U lid van LeVeDKO. LeVeDKO houdt de vinger aan de pols van de actualiteit in het Deeltijds Kunst Onderwijs en tracht een hoeder te zijn voor dit artistiek- pedagogisch project. Door lid te worden verzekert U zich ook van Uw stem in het vormgeven van het Deeltijds Kunst Onderwijs.

Gewoon lidmaatschap is gratis. Klik hier om gewoon lid te worden!

Steunend Lid ( 5 eur voor 1 jaar ):

Als steunend lid ontvangt U onze gedrukte nieuwsbrief en heeft U toegang tot de digitale versie van de nieuwsbrief. U heeft ook toegang tot exclusieve inhoud op de site zoals voorpublicatie van delen van de nieuwsbrief en bijhorende multimedia. U blijft zo op de hoogte van wat er zoal omgaat in het DKO en natuurlijk is Uw steun welkom en helpt U zo de kosten van onze werking te dekken.

U betaalt voor 1 jaar lidmaatschap. Bij het verstrijken van dit jaar krijgt U per email een verzoek tot hernieuwing. Dit is GEEN automatische betalingsopdracht.

Ook als U geen kredietkaart of Paypal account heeft kan U steunend lid worden door een gewone overschrijving te verrichten (5 Euro) op het onderstaande rekening nummer. Opgelet: vergeet niet uw email adres in de mededeling te vermelden!

Rekening nummer LeVeDKO: 738 0048233 46